Over China House

China House worden gerund door Ming en Mo Chee die in begin jaren ’70 van Hong Kong naar Nederland zijn gekomen. Eten en drinken is altijd hun passie geweest en dat proef je.

Ming en Mo Chee zijn perfectionisten. “Je kan je altijd verbeteren” is ook hun motto. Ming en Mo Chee gaan regelmatig op culinaire tour in Azië voor nieuwe inspiraties voor nieuwe gerechten. Zo hebben ze de kaart uitgebreid met gerechten uit verschillende keukens, zoals Japans, Thais en Indonesisch.

Niet alleen het eten maar ook de drank krijgt de nodige aandacht. Zo zijn Ming en zijn zonen Ka Lun en Chau Lun alle wijnliefhebbers. Alle wijnen worden geselecteerd die passen bij het eten van China House.

De passie voor eten hebben ze ook aan hun drie zoons meegegeven. Deze werken op de achtergrond mee en hun passie voor eten voel je in het bedrijf en dat hebben ze ook meegegeven aan hun kinderen.

Sinds 2015 heeft zoon Ka Lun het stokje overgenomen van Ming en Mo Chee.  Onder leiding van Ka Lun ondergaat China House een evolutie van Authentiek Chinese Cuisine naar Modern Chinese Cuisine. De Chinese keuken is verrijkt met invloeden uit verschillende Aziatische keukens, zoals Japans, Thais, Indonesisch, Singaporese en Koreaans.

¡